Nfl Game Odds

Nedavno smo nadgradili nov model umetne inteligence, tako da lahko dodate pristno analizo datumov in sloves poškodb ter se boste spremenili glede na njihove analize. Pomagal je povečati popolno natančnost naših računalniško izdelanih napovedi. To je le nekaj od številnih parametrov, ki jih je koristno spoznati, da se prepričate, da so naše napovedi upoštevane in da lahko glede na obsežno oceno odtenkov vaše igre. Za mnoge, ki poskušajo prepoznati resnično vrednost v velikem “slabem razponu”, ki ga postavi oddsmaker, stavite zelo zgodaj, dokler se črta očitno ne popravi.

  • NFL del razvija velja za najbolj priljubljeno rešitev za igranje športnih dogodkov.
  • Indy je razkrit in ostaja -dos.5 iz SuperBook’s NFL možnosti Week 15 business.
  • Sreda je povzročila akcije na 49,5 in fifty,5 (Več kot -120), in res je danes iz stanovanja 50,5.
  • Da bi vam pomagali pri naročilu, bi morala biti skupna skupna produktivnost točk vsake druge skupnosti 54 sicer krajša.
  • Skupno odprto med 42,5, dno med 41 večkrat na začetku svežega dne in lahko je 41,5.
  • Po tem Chicago prevzame 3. najbolj zapuščeno vstopnico/drugo največjo prepustnico za gotovino.

Novi Steelers so odprli -3 v nedeljo in lahko zlahka preidete na -3,5, nato se dotaknete -4 za torek in boste v sredo. Caesars je odšel živet v Pittsburgh – korak 3.5 v četrtek, razpon pa bi lahko bil med posameznimi ponovitvami – koraka tri, ker je bil petek zgodaj zjutraj. “Različne osebne in lahko očitno uporabite sveže Teksašane, ki so jih dobili, da se raztezajo vzdolž ograje,” je dejal Lucas. Kljub temu je ta večer popolna stopnja ena.5, padla je s 34,5 na 33,5 in prihaja do 33. Cleveland je zaklenjen za AFC Zero. 5 semen, ki jih v nekaj dneh nima česa preizkusiti 18.Kot taka se novi Bengals odpre -2 in morda boste nocoj sprintali na -4,5 iz SuperBooka, ki ima številne zaključke.

Stave na NFL: Najboljše stave – stavna strategija

“Sedaj smo opazili velik naval denarja za Nyc Jets. Prej smo stavna strategija zahtevali nove račune,” je povedal vodja TwinSpires, ki je izgubil nakupovalno menjavo, Zachary Lucas. Razumevanje svinjske kože je element tega, kar vam bo dalo učinkovitega igralca na NFL. To spletno mesto uporablja varnostne storitve za zaščito pred spletnimi epizodami.

Napoved Lions Versus 49ers, možnosti in najboljše stave

stavna strategija

Pred tednom dni, po zmagi Broncosov, se je povsem nova ponudba vrnila v Denver -2. Sveži Eagles (8-1 SU/5-2-dos ATS) je poslal Dallasu težave z namestitvijo koraka 3 doma znotraj 9. dneva. Dejavnosti v petek zvečer poskusijo 13-1 v tem tekočem letu z 11 pokončnimi spodnjimi, ker je dan 3. korak. povsem nove Bengalke preizkusite 15-7 ATS na poti v zadnjih treh 12 mesecih. Nove funkcije Eagles so zaščitene na približno treh zaporednih tekmah, vi pa boste imeli pet od zadnjih petih iger. Zdi se, da ni pametno uresničiti Washingtona, medtem ko so slabši za približno tri točke.

Poleg tega sedeži na denarni liniji in gotovina poskusijo tako zagnati cuatro/1 na Titanih. Denarna linija BetMGM je bila odpečatena od Saints -190/Titans +150, ki je zdaj -145/+120. Nova SuperBook je 11. maja razkrila Baltimore na -9,5 in tam dejansko ostala ujeta do -10 do 24. avgusta.

Ncaa šport

Najnovejši prvak NFC vzhoda je zaradi leta 2020 od leta 2010 petkrat zmagal deset ali manj. Zaključek izkušenega Kirka Cousinsa v branilcu, ki razmišlja o takojšnji zanesljivosti, da vam pomaga ekipi Atlanta Falcons, ki obupano išče smer. Z Michaelom Penixom Jr., ki je sedel na rezervni klopi, zagotavlja posebno zavarovalno kritje v času ugleda, čeprav je še danes posebno naleteti. Bodite prepričani, da je tukaj nekaj nadgrajenih naraslih in lahko padajočih na namenski strani priložnosti za Extremely Bowl Opportunity Shark. Najnovejši Saquon Barkley, ki se končuje, dobi vse naslovnice, toda lansiranje DE Brycea Huffa in morda globokega Pounda Zacka Bauna lahko pomaga ponovno povečati svežo obrambo. Prav tako novi Eagles pogosto odpravijo NFL Draft vsako sezono, in možnosti tega leta vam sporočajo, da vam ni uspelo loviti nekaterih drugih, ki imajo naslovnike, kot sta Cooper DeJean in lahko Quinyon Mitchell.

Stave v Las Vegasu

Oglejte si zakone in predpise o spletnih igrah na srečo v vaši pristojnosti, preden sklenete stave na svojih spletnih mestih za igranje, ki se oglašujejo na vašem SportsBettingDime.com, ker se ustvarjajo drugače. SportsBettingDime.com ne bo ciljal na osebe, mlajše od 21 let.Uporaba informacij, najdenih na SportsBettingDime.com, z namenom kršitve kakršnih koli zakonov, v nasprotnem primeru je zakon prepovedan.